Перспективне меню на зимовий період 2023 - 2024
http://ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ ВЕСНА
Перспективне меню на літо 2023
Понеділок 1 тиждень |
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
|||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Каша ячна розсипчаста |
60 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» |
Зпг мпл |
90 |
108 |
2,97 |
3,57 |
1,83 |
2,27 |
20,00 |
24,07 |
108,80 |
131,55 |
|
Тюфтеля рибна в томатному соусі(риба) |
47 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
Г мпл |
60/30 |
90/45 |
8,66 |
13,05 |
6,23 |
8,85 |
9,47 |
14,55 |
128,63 |
190,15 |
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
Компот із сушених фруктів(з яблук) |
143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» |
|
134 |
182 |
0,60 |
0,83 |
0,07 |
0,09 |
12,97 |
17,55 |
51,55 |
69,88 |
|
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30/11 |
30/15 |
4.63 |
5.55 |
5.59 |
6.75 |
6.75 |
9,90 |
110.7 |
125.1 |
|
Яблуко свіже |
164 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,0 |
36,0 |
|
Всього за сніданок: |
15.3 |
20,84 |
12,81 |
15,98 |
61.37 |
77,18 |
417,72 |
533,75 |
|
Вівторок 1тиждень |
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||
Сніданок: |
|
|
||||||||||
Каша гречана розсипчаста |
62 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» |
мпл |
90 |
113 |
2,76 |
3,46 |
1,77 |
2,22 |
19,94 |
25,01 |
107,62 |
134,93 |
Тюфтелька куряча (з овочами)(42/57) |
38ст.398-399 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
Г я мпл |
66/24 |
88/32 |
11,55 |
15,58 |
5,29 |
6,61 |
11,55 |
15,06 |
141,49 |
184,03 |
Салат із свіжих огірків |
115 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
|
26 |
26 |
0,19 |
0,19 |
0,52 |
0,52 |
0,79 |
0,79 |
16,85 |
16,85 |
Молоко кип'ячене 2,5% |
145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р
|
мпл |
150 |
200 |
2,82 |
4,51 |
2,50 |
4,00 |
4,73 |
7,57 |
52,00 |
83,20 |
Яблуко свіже |
164 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,0 |
36,0 |
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,40 |
Всього за сніданок: |
|
|
19.66 |
26,16 |
12,72 |
16,07 |
53,15 |
67,44 |
416,06 |
526,41 |
|
||||||||||||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||||||||||||
Сніданок: |
|
|
|
|||||||||||||||||||
Каша пшоняна в'язка |
74 т.428 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл |
50 |
100 |
1,46 |
2,84 |
1,86 |
2,62 |
8,43 |
16,49 |
56,72 |
101,79 |
||||||||||
Болоньєзе |
23 Рецептура №55 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко |
|
65 |
87 |
6,95 |
9,27 |
14,24 |
18,82 |
1,25 |
3,25 |
160,59 |
222,21 |
||||||||||
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
||||||||||
Запіканка вермишелево-сирна |
95 ст. 430 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
Мпл Зпг я |
112 |
145 |
18,66 |
22,99 |
11,57 |
14,37 |
11,80 |
17,99 |
229,87 |
297,01 |
||||||||||
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
40 |
55 |
0,98 |
1,55 |
2,44 |
3,97 |
4,67 |
6,74 |
44,62 |
68,99 |
||||||||||
Банан |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,06 |
0,08 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
||||||||||
Какао |
150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
мпл |
150 |
180 |
2,60 |
3,14 |
2,23 |
2,69 |
4,22 |
5,09 |
46,60 |
56,30 |
||||||||||
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
||||||||||
Всього за сніданок: |
|
|
|
|
34,38 |
44,06 |
36,94 |
47,00 |
70,03 |
79,69 |
693,64 |
923,37 |
||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
Четвер 1 тиждень |
|
|||||||||||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||||||||||||
Сніданок: |
|
|
|
|||||||||||||||||||
Каша пшенична розсипчаста з цибулею |
65 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»
|
зпг |
97 |
121 |
4.09 |
5.08 |
2.42 |
3.03 |
25.63 |
31.85 |
142.24 |
176,85 |
||||||||||
Мафіни з овочами та твердим сиром |
19СТ.13-14 Журнал «Медична сестра дошкільного закладу» Видання№9 вересень 2016р |
Г я мпл |
63 |
84 |
11.19 |
15.91 |
5.43 |
7.28 |
3.35 |
5.08 |
111.76 |
149.34 |
||||||||||
Помідори свіжі |
119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
17 |
26 |
0,19 |
0,29 |
0,03 |
0,05 |
0,78 |
1,2 |
3,91 |
5,98 |
||||||||||
Сирники рожеві (з морквою) |
94 ст. 262 «Питание детей» М.И.Снигур Видання 1988р. |
Мпл Г я
|
78/83 |
115 |
12,39 |
17,10 |
10,16 |
13,65 |
8,61 |
18,04 |
179,91 |
264,33 |
||||||||||
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
||||||||||
Сік яблучний |
154 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
120 |
180 |
0.60 |
0.90 |
0.00 |
0.00 |
17.4 |
26.1 |
46.2 |
75.6 |
||||||||||
Апельсин свіжий |
161 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0.24 |
0.32 |
0.18 |
0.23 |
6.06 |
8.08 |
25.2 |
33.6 |
||||||||||
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
||||||||||
Всього за сніданок: |
|
|
28.3 |
42,57 |
22,43 |
29,73 |
73,71 |
103,79 |
606.69 |
822,57 |
||||||||||||
П'ятниця 1 тиждень |
|
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
||||
Сніданок: |
|
|
||||||||||||
Яйце варене |
167 Рецептура №323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
я |
1 |
1 |
5,08 |
5,08 |
4,60 |
4,60 |
0,28 |
0,28 |
62,80 |
62,80 |
|
|
Котлета рибна любительська |
48 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
Г я мпл |
59 |
88 |
10,22 |
14,73 |
1,77 |
2,60 |
21,84 |
28,25 |
81,21 |
116,36 |
|
|
Макарони відварені з овочами |
78 Рецептура №446 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»
|
|
100 |
130 |
3,36 |
4,37 |
2,31 |
2,91 |
21,54 |
28,04 |
120,98 |
156,57 |
|
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
|
Чай |
153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях» |
|
150 |
180 |
|
|||||||||
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл |
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
6,75 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
|
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
|
Всього за сніданок: |
|
|
24,26 |
31,05 |
16,55 |
19,23 |
62,59 |
77,58 |
433,33 |
631,6 |
|
|||
Понеділок 2 тиждень |
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
|||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Каша пшоняна |
74 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
мпл |
80 |
100 |
1,46 |
2,84 |
1,86 |
2,62 |
8,43 |
16,49 |
56,72 |
101,79 |
|
Риба тушкована з овочами |
49 с.491 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
50 |
125 |
5,36 |
13,21 |
1,29 |
3,74 |
3,31 |
8,23 |
45,87 |
115,17 |
|
Салат із свіжих томатів |
117 Рецептура №17,15 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
25 |
25 |
0,26 |
0,26 |
2,54 |
2,54 |
1,11 |
1,11 |
27,95 |
27,95 |
|
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»
|
мпл
|
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
6,75 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
Чай |
153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях» |
|
150 |
180 |
|
||||||||
Банан свіжий |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,60 |
0,80 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
12,61 |
21,84 |
11,88 |
15,09 |
35,83 |
53,17 |
294,64 |
441,21 |
|
Вівторок 2 тиждень |
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||
Сніданок: |
|
|
||||||||||
Каша пшенична в'язка |
75 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зпг мпл |
90 |
113 |
2,44 |
3,05 |
1,71 |
2,14 |
15,12 |
18,90 |
86,92 |
108,65 |
Гуляш курячий |
36ст. Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»; видання 2014р |
г |
32/18 |
43/24 |
9,90 |
13,22 |
3,38 |
4,34 |
3,98 |
5,43 |
87,38 |
115,59 |
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
Млинчики |
142 Картотека страв дошкільного навчального закладу Видання Суми,2005р |
мпл |
75 |
100 |
5,77 |
7,81 |
4,96 |
6,89 |
34,10 |
38,35 |
165,58 |
247,64 |
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
Какао |
150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
мпл |
150 |
180 |
2,60 |
3,14 |
2,23 |
2,69 |
4,22 |
5,09 |
46,60 |
56,30 |
Всього за сніданок: |
|
24,08 |
31,48 |
18,77 |
23,92 |
84,57 |
92,32 |
541,59 |
715,82 |
Середа 2 тиждень |
|
||||||||||||||
Найменування продуктів
|
НОМЕР ТЕХ. КАРТ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
|||||
Сніданок: |
|
|
|
||||||||||||
Зрази картопляні з курячим м'ясом «Човники» |
34 ст.483 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
Я г
|
116 |
145 |
10,6 |
13,1 |
5,05 |
5,99 |
18,77 |
23,28 |
163,68 |
200,32 |
|
||
Соус сметанний з томатом |
136 Рецептура №844 «Сборник рецептур блюд и кулинарих изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
7 |
16 |
0,30 |
0,58 |
1,84 |
3,73 |
0,76 |
1,13 |
20,81 |
40,38 |
|
||
Салат із свіжих огірків |
116 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
|
26 |
26 |
0,19 |
0,19 |
0,52 |
0,52 |
0,79 |
0,79 |
16,85 |
16,85 |
|
||
Молоко кип'ячене 2,5% |
145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р
|
мпл |
150 |
200 |
2,82 |
4,51 |
2,50 |
4,00 |
4,73 |
7,57 |
52,00 |
83,20 |
|
||
Банан свіжий |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,60 |
0,80 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
|
||
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
|
||
Всього за сніданок: |
|
|
|
|
16,91 |
21,68 |
12,91 |
17,44 |
48,03 |
60,11 |
377,84 |
483,05 |
|
||
Четвер 2 тиждень |
|
|||||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||||||
Сніданок: |
|
|
|
|||||||||||||
Пюре з гороху з вершковим маслом |
55 Рецептура №438 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»
|
мпл |
88 |
100,5 |
10,14 |
11,64 |
2,15 |
2,62 |
22,86 |
26,24 |
151,38 |
175,10 |
||||
Шніцель зі свинини |
22 Рецептура№248 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
г |
60 |
81 |
8,36 |
11,09 |
14,49 |
19,15 |
8,58 |
11,17 |
198,68 |
262,02 |
||||
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
||||
Вареники ліниві |
92 Рецептура №354 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» В.Т. Лапшина Видання 2004р |
Мпл Г я |
62 |
82 |
10,60 |
13,46 |
5,20 |
6,56 |
21,51 |
35,17 |
175,40 |
252,23 |
||||
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
||||
Апельсин свіжий |
161 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,18 |
0,23 |
6,06 |
8,08 |
25,20 |
33,60 |
||||
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
||||
Компот із сушених фруктів(з яблук) |
143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» |
|
134 |
182 |
0,60 |
0,83 |
0,07 |
0,09 |
12,97 |
17,55 |
51,55 |
69,88 |
||||
Всього за сніданок: |
|
|
32,48 |
43.9 |
31,46 |
40,45 |
73.68 |
96,89 |
718,37 |
918,57 |
||||||
П'ятниця 2 тиждень |
|
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
||||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Каша вівсяна в'язка |
72 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зпі мпл |
82 |
103 |
2,22 |
2,77 |
2,67 |
3,34 |
10,53 |
13,16 |
73,82 |
92,28 |
|
Фіш болі в томатному соусі |
51 Рецептура №211 «Сборник рецептур блюд(технологичечких карт) для питания школьников» |
Я г зп |
41 /27 |
62/ 41 |
8,07 |
12,14 |
1,97 |
3,27 |
5,33 |
7,71 |
71,21 |
108,56 |
|
Салат із свіжих огірків |
116 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
|
26 |
26 |
0,19 |
0,19 |
0,52 |
0,52 |
0,79 |
0,79 |
16,85 |
16,85 |
|
Яйце варене |
167 Рецептура №323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
я |
1 |
1 |
5,08 |
5,08 |
4,60 |
4,60 |
0,28 |
0,28 |
62,80 |
62,80 |
|
Сік виноградний |
155 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
120 |
180 |
0,60 |
0,90 |
0,00 |
0,00 |
17,40 |
26,10 |
70,80 |
106,20 |
|
Яблуко свіже |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,36 |
0,48 |
0,12 |
0,16 |
9,36 |
12,48 |
39,00 |
52,00 |
|
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл |
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
7,65 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
21,15 |
27,11 |
15,47 |
19,54 |
53,59 |
70.42 |
445.18 |
563,79 |
|||
Понеділок 3 тиждень |
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
|||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Рагу овочеве з кашою |
86 Рецептура №349 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зп г |
95 |
120 |
2,36 |
2,99 |
3,87 |
4,48 |
14,78 |
20,15 |
101,50 |
129,96 |
|
Рибна паличка з яйцем |
50 ст.122 «Організація харчуванняя дітей у дошкільному навчальному закладі» Видання «Шкільний світ» 2019р |
Я г |
46 |
69 |
9,20 |
13,52 |
4,63 |
6,24 |
4,77 |
6,74 |
97,56 |
137,31 |
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
Хліб цільнозерновий з твердим сиром |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл |
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
7,65 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
Сік яблочний |
154 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
110 |
180 |
0,5 |
0,7 |
0,0 |
13,4 |
12,36 |
12,36 |
50,4 |
75,0 |
|
Фрукти свіжі (банани) |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,06 |
0,08 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
18.32 |
24.93 |
16.19 |
33.9 |
63.26 |
69.38 |
444.2 |
573.34 |
|
Вівторок 3 тиждень |
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||
Сніданок: |
|
|
||||||||||
Каша перлова розсипчаста |
63 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зпг мпл |
90 |
113 |
2,76 |
3,46 |
1,77 |
2,22 |
19,94 |
25,01 |
107,62 |
134,93 |
Нагетси курячі |
37 Рецептура №57 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко |
Г я |
56 |
75 |
11,96 |
15,99 |
4,16 |
5,36 |
12,10 |
16,50 |
136,47 |
181,95 |
Огірок свіжий |
123 Рецептура №52 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
31 |
31 |
0.47 |
0.47 |
0.03 |
0.03 |
0.71 |
0.71 |
4.03 |
4.03 |
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
Какао |
150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
мпл |
150 |
180 |
2,60 |
3,14 |
2,23 |
2,69 |
4,22 |
5,09 |
46,60 |
56,30 |
Банан |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,06 |
0,08 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
Всього за сніданок: |
|
|
21.29 |
27.23 |
12.46 |
15.87 |
61.93 |
78.19 |
445.59 |
565.28 |
Середа 3 тиждень |
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||
Сніданок: |
|
|
||||||||||
Каша ячна розсипчата |
60 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зпг мпл |
90 |
108 |
2,97 |
3,57 |
1,83 |
2,27 |
20 |
24,07 |
108,8 |
131,55 |
Чахохбілі з куркою |
25 Рецептура №65 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко |
Г |
32/45 |
43/60 |
10.11 |
13.50 |
3.35 |
4.3 |
5.17 |
7.11 |
91.79 |
121.9 |
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
Пудинг сирно-морквяний |
99 ст.495 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
Мпл Зпг я |
128 |
169 |
16,75 |
21,00 |
10,34 |
12,97 |
11,90 |
23,87 |
209,27 |
296,47 |
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
40 |
55 |
0,98 |
1,55 |
2,44 |
3,97 |
4,67 |
6,74 |
44,62 |
68,99 |
Банан свіжий |
163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,90 |
1,20 |
0,60 |
0,80 |
13,08 |
17,44 |
53,40 |
71,20 |
Молоко кипячене |
145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р
|
Мпл
|
150 |
200 |
2,82 |
4,51 |
2,50 |
4,00 |
4,73 |
7,57 |
52,00 |
83,20 |
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
Всього за сніданок: |
|
|
34,05 |
43,97 |
33,38 |
44,28 |
75,29 |
104,27 |
731,12 |
979,92 |
Четвер 3 тиждень |
|
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
||||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Каша пшенична в'язка |
75 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зпг мпл |
90 |
113 |
2,44 |
3,05 |
1,71 |
2,14 |
15,12 |
18,90 |
86,92 |
108,65 |
|
М'ясо відварене в кисло-солодкому соусі |
20 ст «Питание в детском саду» Н.Г.Кожевникова |
Г
|
27/23 |
36/31 |
7,53 |
10,04 |
13,27 |
17,87 |
11,01 |
14,68 |
191,93 |
257,41 |
|
Помідори свіжі |
119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
17 |
26 |
0.19 |
0.29 |
0.003 |
0.05 |
0.78 |
1.2 |
3.91 |
5.98 |
|
Сирники рожеві (з морквою) |
94 ст.262 «Питание детей» М.И.Снигур Видання 1988р |
Мпл Г я |
78/83 |
115 |
12,39 |
17,10 |
10,16 |
13,65 |
8,61 |
18,04 |
179,91 |
264,33 |
|
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
|
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
Чай |
153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях» |
|
150 |
180 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
25.39 |
33.77 |
29.59 |
39.52 |
53.64 |
74.58 |
587.14 |
789.24 |
|||
П'ятниця 3 тиждень |
|
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
||||
Сніданок: |
|
|
||||||||||||
Картопля запечена скибочками(з вареноЇ |
87 Рецептура №120 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
85 |
94 |
2,52 |
3,09 |
2,16 |
2,81 |
12,64 |
15,48 |
80,49 |
100,06 |
|
|
Хлібець рибний |
52 Рецептура№210 «сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
Мпл Г я |
48 |
72 |
7,95 |
11,89 |
3,32 |
4,21 |
3,00 |
5,21 |
75,78 |
106,42 |
|
|
Яйце варене |
167 Рецептура №323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
я |
1 |
1 |
5,08 |
5,08 |
4,60 |
4,60 |
0,28 |
0,28 |
62,80 |
62,80 |
|
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
|
Компот із сушених яблук |
143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»
|
|
100 |
135 |
0,17 |
0,22 |
0,00 |
0,00 |
3,83 |
12,09 |
14,93 |
46,43 |
|
|
Хліб цільнозерновий з сиром твердим |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл
|
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
6,75 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
|
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
|
Всього за сніданок: |
|
|
17,81 |
22,81 |
13,87 |
17,26 |
35,74 |
56,22 |
339,13 |
463,85 |
|
|||
Понеділок 4 тиждень |
|
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
||||
Сніданок: |
|
|
|||||||||||
Каша гречана розсипчаста |
62 Рецептура №294 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
мпл |
82 |
103 |
4,24 |
5,31 |
2,56 |
3,20 |
21,20 |
26,58 |
125,45 |
157,23 |
|
Тюфтелька рибна в сметанно-томатному соусі |
47 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» |
Г мпл |
60/30 |
90/45 |
8,66 |
13,05 |
6,23 |
8,85 |
9,47 |
14,55 |
128,63 |
190,15 |
|
Салат із свіжих томатів |
117 Рецептура №17,15 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
25 |
25 |
0,26 |
0,26 |
2,54 |
2,54 |
1,11 |
1,11 |
27,95 |
27,95 |
|
Сік виноградний |
155 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
120,0 |
180,0 |
0,6 |
0,9 |
0,0 |
0,0 |
17,4 |
26,1 |
70,8 |
106,2 |
|
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
Хліб цільнозерновий з сиром твердим |
2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
мпл
|
30/11 |
30/15 |
4,63 |
5,55 |
5,59 |
6,75 |
9,90 |
9,90 |
110,70 |
125,10 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
18.63 |
25.39 |
17.16 |
21.66 |
65.32 |
86.56 |
490.53 |
642.63 |
|||
Вівторок 4 тиждень |
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
|||
Рагу із курятини |
30 Рецептура №702 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» видання 1982р |
г |
32/102 |
43/136 |
11,18 |
14,91 |
5,13 |
6,68 |
15,06 |
20,09 |
151,57 |
200,68 |
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
Оладки |
141 Картотека страв дошкільного навчального закладу Видання Суми 2005р |
Мпл я |
60 |
100 |
6,11 |
7,37 |
2,24 |
2,74 |
30,50 |
41,39 |
162,82 |
215,30 |
|
Соус сметанний |
135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания |
Мпл г |
34 |
58 |
0,5 |
0,87 |
1,81 |
3,09 |
1,98 |
3,54 |
26,37 |
45,77 |
|
Какао |
150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
мпл |
150 |
180 |
2,60 |
3,14 |
2,23 |
2,69 |
4,22 |
5,09 |
46,60 |
56,30 |
|
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
|
Всього за сніданок: |
|
|
23.46 |
29.68 |
16.09 |
62.31 |
70.69 |
91.12 |
516.1 |
659.92 |
|
Середа 4 тиждень |
|
|||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||||
Сніданок: |
|
|
|
|||||||||||
Каша пшенична розсипчата з цибулею |
65 Рецептура №406 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Зп г |
101 |
127 |
4,09 |
5,08 |
2,24 |
3,03 |
25,63 |
31,85 |
142,24 |
176,85 |
||
Биточок рубаний з курятини |
41 Рецептура №286 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
Мпл Г |
58 |
77 |
10.61 |
14.15 |
2.37 |
3.00 |
4.96 |
6.61 |
85.64 |
112.7 |
||
Огірок свіжий |
123 Рецептура №52 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
31 |
31 |
0.47 |
0.47 |
0.03 |
0.03 |
0.71 |
0.71 |
4.03 |
4.03 |
||
Ліниві вареники |
92 Рецептура №354 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» В.Т. Лапшина Видання 2004р |
Мпл Г я
|
62 |
82/22 |
10,82 |
13,81 |
8,20 |
11,22 |
16,81 |
26,38 |
185,78 |
262,16 |
||
Молоко кипячене |
145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р
|
Мпл
|
150 |
200 |
2,82 |
4,51 |
2,50 |
4,00 |
4,73 |
7,57 |
52,00 |
83,20 |
||
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
||
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
||
Всього за сніданок: |
|
|
31.15 |
40.44 |
17.98 |
24.00 |
68.98 |
91.34 |
567.79 |
736.04 |
||||
Четвер 4 тиждень |
||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|||
|
Сніданок: |
|||||||||||
Голубці ліниві з курячим м'ясом |
39 ст. 482Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» видання 2014р. |
Зп мпл |
90 |
120 |
8,19 |
10,98 |
3,13 |
4,46 |
7,65 |
10,43 |
90,86 |
124,93 |
Яйце варене |
167 Рецептура №323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
я |
1 |
1 |
5,08 |
5,08 |
4,60 |
4,60 |
0,28 |
0,28 |
62,80 |
62,80 |
Помідори свіжі |
119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников» |
|
17 |
26 |
0.19 |
0.29 |
0.003 |
0.05 |
0.78 |
1.2 |
3.91 |
5.98 |
Гратен "Зебра"(запіканка сирна з какао) |
96 ст.133 «Організація питания детей в дошкольних учреждениях Видання 1990р» |
Мпл Зпг я
|
116 |
155 |
15,06 |
19,14 |
10,82 |
13,95 |
9,88 |
19,84 |
199,51 |
283,03 |
Компот із сушених яблук |
152 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»
|
|
100 |
135 |
0,17 |
0,22 |
0,00 |
0,00 |
3,83 |
12,09 |
14,93 |
46,43 |
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
Всього за сніданок: |
|
|
31.03 |
38.13 |
21.193 |
26.02 |
68.41 |
62.06 |
470.11 |
630.27 |
П'ятниця 4 тиждень |
||||||||||||||
Найменування продуктів |
НОМЕР ТЕХ. КАРТИ |
АЛЕРГЕНИ |
Вихід страви |
Хімічний склад |
|
|||||||||
Білки |
Жири |
Вуглеводи |
Енергетична цінність |
|
||||||||||
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
Від 1-4 років |
Від 4-6 (7) років |
|
||||
Сніданок: |
|
|
|
|||||||||||
Каша гречана в'язка |
69 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
мпл |
82 |
103 |
4,22 |
5,27 |
2,55 |
3,19 |
21,11 |
26,38 |
24,98 |
56,23 |
|
|
Шніцель рибний натуральний |
54 Рецептура №297 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»
|
Я г
|
47 |
70 |
9,75 |
14,14 |
1,21 |
1,82 |
23,29 |
30,42 |
85,35 |
121,31 |
|
|
Салат зі свіжої капусти |
101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р |
|
45 |
60 |
0,73 |
0,97 |
2,04 |
2,05 |
2,79 |
2,79 |
30.64 |
34,77 |
|
|
Чай |
153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях» |
|
150 |
180 |
|
|||||||||
Фрукти свіжі (яблуко) |
159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников» |
|
60 |
80 |
0,24 |
0,32 |
0,24 |
0,32 |
6,24 |
8,32 |
27,00 |
36,00 |
|
|
Хліб цільнозерновий |
1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» |
|
30 |
30 |
2,10 |
2,10 |
2,40 |
2,40 |
9,90 |
9,90 |
71,10 |
71,10 |
|
|
Всього за сніданок: |
|
|
10,17 |
12,58 |
10,32 |
12,68 |
41,75 |
50,60 |
198,06 |
263,00 |
|
|||
ПОГОДЖЕНО Начальник Конотопського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області _____________Сергій БОЧКУН
|
ЗАТВЕРДЖЕНО Завідувач Кролевецьким ЗДО(ясла-садок)№6 ________Юлія КИРИЧЕНКО |
|
|
ПЕРСПЕКТИВНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ СЕЗОННЕ МЕНЮ
на літній період 2023 року
Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок)№6
Підготувала: сестра медична старша Юлія ВОЗНЯК