ЗДО №6 (ясла-садок)
м. Кролевець, Сумська область

Перспективне меню на зимовий період 2023 - 2024

   

http://ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ ВЕСНА

 

 

 

Перспективне меню на літо 2023

Понеділок 1 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

 

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

Каша ячна розсипчаста

60 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

Зпг

мпл

90

108

2,97

3,57

1,83

2,27

20,00

24,07

108,80

131,55

 

Тюфтеля рибна в томатному соусі(риба)

47 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

 

Г

мпл

60/30

90/45

8,66

13,05

6,23

8,85

9,47

14,55

128,63

190,15

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Компот із сушених фруктів(з яблук)

143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

134

182

0,60

0,83

0,07

0,09

12,97

17,55

51,55

69,88

 

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

 

30/11

30/15

4.63

5.55

5.59

6.75

6.75

9,90

110.7

125.1

 

Яблуко свіже

164 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,0

36,0

 

Всього за сніданок:

   

15.3

20,84

12,81

15,98

61.37

77,18

417,72

533,75

 

 

 

Вівторок 1тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша гречана розсипчаста

62 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

мпл

90

113

2,76

3,46

1,77

2,22

19,94

25,01

107,62

134,93

Тюфтелька куряча (з овочами)(42/57)

38ст.398-399 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

Г я мпл

66/24

88/32

11,55

15,58

5,29

6,61

11,55

15,06

141,49

184,03

Салат із свіжих огірків

115 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

 

26

26

0,19

0,19

0,52

0,52

0,79

0,79

16,85

16,85

Молоко кип'ячене 2,5%

145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р

 

мпл

150

200

2,82

4,51

2,50

4,00

4,73

7,57

52,00

83,20

Яблуко свіже

164 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,0

36,0

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,40

Всього за сніданок:

 

 

   

19.66

26,16

12,72

16,07

53,15

67,44

416,06

526,41

 

 

Середа 1 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

 

Каша пшоняна в'язка

74 т.428 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

мпл

50

100

1,46

2,84

1,86

2,62

8,43

16,49

56,72

101,79

Болоньєзе

23 Рецептура №55 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко

 

65

87

6,95

9,27

14,24

18,82

1,25

3,25

160,59

222,21

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

Запіканка вермишелево-сирна

95 ст. 430 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

Мпл

Зпг

я

112

145

18,66

22,99

11,57

14,37

11,80

17,99

229,87

297,01

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

40

55

0,98

1,55

2,44

3,97

4,67

6,74

44,62

68,99

Банан

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,06

0,08

13,08

17,44

53,40

71,20

Какао

150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

мпл

150

180

2,60

3,14

2,23

2,69

4,22

5,09

46,60

56,30

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Всього за сніданок:

 

 

 

 

34,38

44,06

36,94

47,00

70,03

79,69

693,64

923,37

 

 

Четвер 1 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

 

Каша пшенична розсипчаста з цибулею

65 Рецептура №405 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

зпг

97

121

4.09

5.08

2.42

3.03

25.63

31.85

142.24

176,85

Мафіни з овочами та твердим сиром

19СТ.13-14 Журнал «Медична сестра дошкільного закладу» Видання№9 вересень 2016р

Г я

мпл

63

84

11.19

15.91

5.43

7.28

3.35

5.08

111.76

149.34

Помідори свіжі

119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

17

26

0,19

0,29

0,03

0,05

0,78

1,2

3,91

5,98

Сирники рожеві (з морквою)

94 ст. 262 «Питание детей» М.И.Снигур Видання 1988р.

Мпл

Г я

 

78/83

115

12,39

17,10

10,16

13,65

8,61

18,04

179,91

264,33

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

Сік яблучний

154 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

120

180

0.60

0.90

0.00

0.00

17.4

26.1

46.2

75.6

Апельсин свіжий

161 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0.24

0.32

0.18

0.23

6.06

8.08

25.2

33.6

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Всього за сніданок:

 

 

   

28.3

42,57

22,43

29,73

73,71

103,79

606.69

822,57

                                             

 

 

П'ятниця 1 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

Яйце варене

167 Рецептура №323  «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

я

1

1

5,08

5,08

4,60

4,60

0,28

0,28

62,80

62,80

 

Котлета рибна любительська

48 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

Г я

мпл

59

88

10,22

14,73

1,77

2,60

21,84

28,25

81,21

116,36

 

Макарони відварені з овочами

78 Рецептура №446 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

100

130

3,36

4,37

2,31

2,91

21,54

28,04

120,98

156,57

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Чай

153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях»

 

150

180

               

 

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

мпл

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

6,75

9,90

9,90

110,70

125,10

 

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

 

Всього за сніданок:

 

 

 

   

24,26

31,05

16,55

19,23

62,59

77,58

433,33

631,6

 

                             

 

 

 

Понеділок 2 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

Каша пшоняна

74 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

мпл

80

100

1,46

2,84

1,86

2,62

8,43

16,49

56,72

101,79

 

Риба тушкована з овочами

49 с.491 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

50

125

5,36

13,21

1,29

3,74

3,31

8,23

45,87

115,17

 

Салат із свіжих томатів

117 Рецептура №17,15 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

25

25

0,26

0,26

2,54

2,54

1,11

1,11

27,95

27,95

 

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

мпл

 

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

6,75

9,90

9,90

110,70

125,10

 

Чай

153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях»

 

150

180

               

 

Банан свіжий

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,60

0,80

13,08

17,44

53,40

71,20

 

Всього за сніданок:

 

 

   

12,61

21,84

11,88

15,09

35,83

53,17

294,64

441,21

 

 

 

Вівторок 2 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша пшенична в'язка

75 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зпг

мпл

90

113

2,44

3,05

1,71

2,14

15,12

18,90

86,92

108,65

Гуляш курячий

36ст. Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»; видання 2014р

г

32/18

43/24

9,90

13,22

3,38

4,34

3,98

5,43

87,38

115,59

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

Млинчики

142 Картотека страв дошкільного навчального закладу Видання Суми,2005р

мпл

75

100

5,77

7,81

4,96

6,89

34,10

38,35

165,58

247,64

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Какао

150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

мпл

150

180

2,60

3,14

2,23

2,69

4,22

5,09

46,60

56,30

Всього за сніданок:

 

   

24,08

31,48

18,77

23,92

84,57

92,32

541,59

715,82

 

Середа 2 тиждень

 

Найменування продуктів

 

 

НОМЕР  ТЕХ. КАРТ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

 

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

 

Зрази картопляні з курячим м'ясом «Човники»

34 ст.483 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

Я

 г

 

116

145

10,6

13,1

5,05

5,99

18,77

23,28

163,68

200,32

 

Соус сметанний з томатом

136 Рецептура №844 «Сборник рецептур блюд и кулинарих изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

7

16

0,30

0,58

1,84

3,73

0,76

1,13

20,81

40,38

 

Салат із свіжих огірків

116 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

 

26

26

0,19

0,19

0,52

0,52

0,79

0,79

16,85

16,85

 

Молоко кип'ячене 2,5%

145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р

 

мпл

150

200

2,82

4,51

2,50

4,00

4,73

7,57

52,00

83,20

 

Банан свіжий

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,60

0,80

13,08

17,44

53,40

71,20

 

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

 

Всього за сніданок:

 

 

 

 

16,91

21,68

12,91

17,44

48,03

60,11

377,84

483,05

 

                               

 

Четвер 2 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

 

Пюре з гороху з вершковим маслом

55 Рецептура №438 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

мпл

88

100,5

10,14

11,64

2,15

2,62

22,86

26,24

151,38

175,10

Шніцель зі свинини

22 Рецептура№248 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

г

60

81

8,36

11,09

14,49

19,15

8,58

11,17

198,68

262,02

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

Вареники ліниві

92 Рецептура №354 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» В.Т. Лапшина Видання 2004р

Мпл

Г  я

62

82

10,60

13,46

5,20

6,56

21,51

35,17

175,40

252,23

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

Апельсин свіжий

161 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,18

0,23

6,06

8,08

25,20

33,60

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Компот із сушених фруктів(з яблук)

143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

134

182

0,60

0,83

0,07

0,09

12,97

17,55

51,55

69,88

Всього за сніданок:

 

 

   

32,48

43.9

31,46

40,45

73.68

96,89

718,37

918,57

                                 

 

П'ятниця 2 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша вівсяна  в'язка

72 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зпі

мпл

82

103

2,22

2,77

2,67

3,34

10,53

13,16

73,82

92,28

Фіш болі в томатному соусі

51 Рецептура №211 «Сборник рецептур блюд(технологичечких карт) для питания школьников»

Я г

зп

41 /27

62/ 41

8,07

12,14

1,97

3,27

5,33

7,71

71,21

108,56

Салат із свіжих огірків

116 Рецептура №16 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

 

26

26

0,19

0,19

0,52

0,52

0,79

0,79

16,85

16,85

Яйце варене

167 Рецептура №323  «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

я

1

1

5,08

5,08

4,60

4,60

0,28

0,28

62,80

62,80

Сік виноградний

155 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

120

180

0,60

0,90

0,00

0,00

17,40

26,10

70,80

106,20

Яблуко свіже

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,36

0,48

0,12

0,16

9,36

12,48

39,00

52,00

Хліб цільнозерновий  з твердим сиром

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

мпл

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

7,65

9,90

9,90

110,70

125,10

Всього за сніданок:

 

 

   

21,15

27,11

15,47

19,54

53,59

70.42

445.18

563,79

                           

 

Понеділок 3 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

 

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

 

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

Рагу овочеве з кашою

86 Рецептура №349 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зп

г

95

120

2,36

2,99

3,87

4,48

14,78

20,15

101,50

129,96

 

Рибна паличка з яйцем

50 ст.122 «Організація харчуванняя дітей у дошкільному навчальному закладі» Видання «Шкільний світ» 2019р

Я

г

46

69

9,20

13,52

4,63

6,24

4,77

6,74

97,56

137,31

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Хліб цільнозерновий  з твердим сиром

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

мпл

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

7,65

9,90

9,90

110,70

125,10

 

Сік яблочний

154  Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»                                                                                                 

 

110

180

0,5

0,7

0,0

13,4

12,36

12,36

50,4

75,0

 

Фрукти свіжі (банани)

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,06

0,08

13,08

17,44

53,40

71,20

 

Всього за сніданок:

 

 

   

18.32

24.93

16.19

33.9

63.26

69.38

444.2

573.34

 

 

Вівторок 3 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша перлова розсипчаста

63 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зпг

мпл

90

113

2,76

3,46

1,77

2,22

19,94

25,01

107,62

134,93

Нагетси курячі

37 Рецептура №57 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко

Г  я

56

75

11,96

15,99

4,16

5,36

12,10

16,50

136,47

181,95

Огірок свіжий

123 Рецептура №52 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

31

31

0.47

0.47

0.03

0.03

0.71

0.71

4.03

4.03

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Какао

150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

мпл

150

180

2,60

3,14

2,23

2,69

4,22

5,09

46,60

56,30

Банан

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,06

0,08

13,08

17,44

53,40

71,20

Всього за сніданок:

 

 

   

21.29

27.23

12.46

15.87

61.93

78.19

445.59

565.28

 

Середа 3 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша ячна розсипчата

60 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зпг

мпл

90

108

2,97

3,57

1,83

2,27

20

24,07

108,8

131,55

Чахохбілі з куркою

25 Рецептура №65 «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Є.Клопотенко

Г

32/45

43/60

10.11

13.50

3.35

4.3

5.17

7.11

91.79

121.9

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

Пудинг сирно-морквяний

99 ст.495 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

Мпл

Зпг

я

128

169

16,75

21,00

10,34

12,97

11,90

23,87

209,27

296,47

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

40

55

0,98

1,55

2,44

3,97

4,67

6,74

44,62

68,99

Банан свіжий

163 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,90

1,20

0,60

0,80

13,08

17,44

53,40

71,20

Молоко кипячене

145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р

 

Мпл

 

150

200

2,82

4,51

2,50

4,00

4,73

7,57

52,00

83,20

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Всього за сніданок:

 

 

   

34,05

43,97

33,38

44,28

75,29

104,27

731,12

979,92

 

 

Четвер 3 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша пшенична в'язка

75 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зпг

мпл

90

113

2,44

3,05

1,71

2,14

15,12

18,90

86,92

108,65

М'ясо відварене в кисло-солодкому соусі

20 ст «Питание в детском саду» Н.Г.Кожевникова

Г

 

27/23

36/31

7,53

10,04

13,27

17,87

11,01

14,68

191,93

257,41

Помідори свіжі

119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

17

26

0.19

0.29

0.003

0.05

0.78

1.2

3.91

5.98

Сирники рожеві (з морквою)

94 ст.262 «Питание детей» М.И.Снигур Видання 1988р

Мпл

Г  я

78/83

115

12,39

17,10

10,16

13,65

8,61

18,04

179,91

264,33

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

Чай

153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях»

 

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Всього за сніданок:

 

 

   

25.39

33.77

29.59

39.52

53.64

74.58

587.14

789.24

                           

 

П'ятниця 3 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

Картопля запечена скибочками(з вареноЇ

87 Рецептура №120 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

 

85

94

2,52

3,09

2,16

2,81

12,64

15,48

80,49

100,06

 

Хлібець рибний

52 Рецептура№210 «сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

Мпл

Г  я

48

72

7,95

11,89

3,32

4,21

3,00

5,21

75,78

106,42

 

Яйце варене

167 Рецептура №323  «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

я

1

1

5,08

5,08

4,60

4,60

0,28

0,28

62,80

62,80

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Компот із сушених яблук

143 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

100

135

0,17

0,22

0,00

0,00

3,83

12,09

14,93

46,43

 

Хліб цільнозерновий з

сиром твердим

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

мпл

 

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

6,75

9,90

9,90

110,70

125,10

 

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

 

Всього за сніданок:

 

 

   

17,81

22,81

13,87

17,26

35,74

56,22

339,13

463,85

 

                             

 

 

Понеділок 4 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

Каша гречана розсипчаста

62 Рецептура №294 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

мпл

82

103

4,24

5,31

2,56

3,20

21,20

26,58

125,45

157,23

Тюфтелька рибна в сметанно-томатному соусі

47 Рецептура №394 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах»

Г мпл

60/30

90/45

8,66

13,05

6,23

8,85

9,47

14,55

128,63

190,15

Салат із свіжих томатів

117 Рецептура №17,15 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

25

25

0,26

0,26

2,54

2,54

1,11

1,11

27,95

27,95

Сік виноградний

155 Рецептура№362 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

120,0

180,0

0,6

0,9

0,0

0,0

17,4

26,1

70,8

106,2

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

Хліб цільнозерновий з

сиром твердим

2 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

мпл

 

30/11

30/15

4,63

5,55

5,59

6,75

9,90

9,90

110,70

125,10

Всього за сніданок:

 

 

   

18.63

25.39

17.16

21.66

65.32

86.56

490.53

642.63

                           

 

 

Вівторок 4 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Рагу із курятини

30 Рецептура №702 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания» видання 1982р

г

32/102

43/136

11,18

14,91

5,13

6,68

15,06

20,09

151,57

200,68

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Оладки

141 Картотека страв дошкільного навчального закладу Видання Суми 2005р

Мпл

я

60

100

6,11

7,37

2,24

2,74

30,50

41,39

162,82

215,30

 

Соус сметанний

135 Рецептура №843 «Сборник рецептур блюд и кулинарних изделий для предприятий общественного питания

Мпл

г

34

58

0,5

0,87

1,81

3,09

1,98

3,54

26,37

45,77

 

Какао

150 ст.514 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

мпл

150

180

2,60

3,14

2,23

2,69

4,22

5,09

46,60

56,30

 

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

 

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

 

Всього за сніданок:

 

 

   

23.46

29.68

16.09

62.31

70.69

91.12

516.1

659.92

 

 

Середа 4 тиждень

 

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Сніданок:

 

 

 

Каша пшенична розсипчата з цибулею

65 Рецептура №406 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Зп г

101

127

4,09

5,08

2,24

3,03

25,63

31,85

142,24

176,85

Биточок рубаний з курятини

41 Рецептура №286 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

Мпл

Г

58

77

10.61

14.15

2.37

3.00

4.96

6.61

85.64

112.7

Огірок свіжий

123 Рецептура №52 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

31

31

0.47

0.47

0.03

0.03

0.71

0.71

4.03

4.03

Ліниві вареники

92 Рецептура №354 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания при общеобразовательних школах» В.Т. Лапшина Видання 2004р

Мпл

Г  я

 

62

82/22

10,82

13,81

8,20

11,22

16,81

26,38

185,78

262,16

Молоко кипячене

145 ст. 120 «Сучасна картотека страв» Видання 2009р

 

Мпл

 

150

200

2,82

4,51

2,50

4,00

4,73

7,57

52,00

83,20

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Всього за сніданок:

 

 

   

31.15

40.44

17.98

24.00

68.98

91.34

567.79

736.04

                             

 

Четвер 4 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

 

Сніданок:

Голубці ліниві з курячим м'ясом

39 ст. 482Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» видання 2014р.

Зп мпл

90

120

8,19

10,98

3,13

4,46

7,65

10,43

90,86

124,93

Яйце варене

167 Рецептура №323  «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

я

1

1

5,08

5,08

4,60

4,60

0,28

0,28

62,80

62,80

Помідори свіжі

119 Рецептура№52 «Сборник рецептур блюд(технологических карт) для питания школьников»

 

17

26

0.19

0.29

0.003

0.05

0.78

1.2

3.91

5.98

Гратен "Зебра"(запіканка сирна з какао)

96 ст.133 «Організація питания детей в дошкольних учреждениях Видання 1990р»

Мпл

Зпг

я

 

116

155

15,06

19,14

10,82

13,95

9,88

19,84

199,51

283,03

Компот із сушених яблук

152 Рецептура №932 «Сборник рецептур блюд и кулинарніх изделий для предприятий общественного питания»

 

 

100

135

0,17

0,22

0,00

0,00

3,83

12,09

14,93

46,43

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

Всього за сніданок:

 

 

   

31.03

38.13

21.193

26.02

68.41

62.06

470.11

630.27

 

П'ятниця 4 тиждень

Найменування продуктів

НОМЕР  ТЕХ. КАРТИ

АЛЕРГЕНИ

Вихід страви

Хімічний склад

 

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

 

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

Від 1-4 років

Від 4-6 (7) років

 

Сніданок:

 

 

 

Каша гречана в'язка

69 Рецептура №291 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

мпл

82

103

4,22

5,27

2,55

3,19

21,11

26,38

24,98

56,23

 

Шніцель рибний натуральний

54 Рецептура №297 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

Я г

 

47

70

9,75

14,14

1,21

1,82

23,29

30,42

85,35

121,31

 

Салат зі свіжої капусти

101 ст.464 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» Видання 2014р

 

45

60

0,73

0,97

2,04

2,05

2,79

2,79

30.64

34,77

 

Чай

153 ст.114 «Организация питания детей в дошкольних учреждениях»

 

150

180

               

 

Фрукти свіжі (яблуко)

159 Рецептура№ 323 «Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников»

 

60

80

0,24

0,32

0,24

0,32

6,24

8,32

27,00

36,00

 

Хліб цільнозерновий

1 Методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах»

 

30

30

2,10

2,10

2,40

2,40

9,90

9,90

71,10

71,10

 

Всього за сніданок:

 

 

   

10,17

12,58

10,32

12,68

41,75

50,60

198,06

263,00

 

                             

 

 

ПОГОДЖЕНО

Начальник Конотопського

районного управління

Головного управління

Держпродспоживслужби у Сумській області

_­­­­____________Сергій БОЧКУН

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Завідувач Кролевецьким

ЗДО(ясла-садок)№6

________Юлія КИРИЧЕНКО

 

 

 

ПЕРСПЕКТИВНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ  СЕЗОННЕ МЕНЮ

на літній період 2023 року

Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок)№6

 

 

 

 

Підготувала: сестра медична старша Юлія ВОЗНЯК

 

 

                                                                                                                                

  • Дитяча лінія 116 111 або 0800 500 225 (з 12.00 до 16.00);

  • Гаряча телефонна лінія щодо булінгу 116 000;

  • Гаряча лінія з питань запобігання насильству 116 123 або 800

  • 500 335;

  • Уповноважений Верховної Ради з прав людини 0 800 50 17 20;

  • Уповноважений Президента України з прав дитини 0 800 213 103;

  • Центр надання безоплатної правової допомоги 0 800 213 103;

  • Національна поліція України 102.

Логін: *

Пароль: *